درباره وبلاگ


مجموعه ای از جدیدترین اخبار فناوری ، علمی ، پزشکی ، موفقیت و .... در سایتهای مختلف را میتوانید در این وبلاگ مطالعه کنید.
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 52
بازدید کل : 820
تعداد مطالب : 54
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



مطالب گوناگون و عمومی
عمومی-مطالب گوناگون-متفرقه-دانلود نرم افزار-موفقیت-پزشکی-علمی-مد-




راز ستونهای خلقت کشف شد! 

راز یکی از مشهورترین تصاویر نجومی که از آن با عنوان ستونهای خلقت یاد می کنند؛ کشف شد.

تلسکوپ فضایی هابل در سال 1995 تصویری از چند ستون به  ارتفاع 4 سال نوری را ثبت کرد که به ستون های خلقت (pillars of creation) مشهور شدند این ستون ها در میان سحابی عقاب (m16) و در فاصله 7 هزار سال نوری از زمین قرار دارند.
این در حالی است که این ستون ها به واسطه یک "انفجار ابر نواختری" که در حدود 6 هزار سال پیش رخ داده است، منفجر و نابود شده اند اما نور حاصل از این انفجار که شکل جدید این سحابی را تشکیل داده طی هزاران سال آینده به زمین نمی رسد.
تاکنون کارشناسان درباره چگونگی شکل‌گیری این ستونها اطمینان کامل نداشتند.
تصاویر جدیدی که از تلسکوپ فضایی اسپیتزر به دست آمده نشان می دهد که این برجهای غباری در نزدیکی یک سحابی بزرگی قرار دارند که در نتیجه انفجار یک ستاره از غبار داغ تشکیل شده است.
نیکولا فلاگی از موسسه فیزیک نجومی اسپاتیال در فرانسه اظهار داشت: تصویری از این ستونها را بیش از یک دهه پیش دیدم و این تصویر الهام بخش من برای ستاره شناس شدن بود. اکنون ما مسئله جدیدی درباره این منطقه کشف کردیم و تصور می کنیم که این منطقه را به خوبی می شناسیم.
ستاره شناسان مدتها است که پیش بینی کرده اند که یک موج انفجار ابرنواختری به معنای پایانی برای این ستونها بوده است.
در این منطقه حدود 20 ستاره یا بیشتر وجود دارد که آماده انفجار هستند و انفجار آنها تنها منوط به زمان است.
تلسکوپ فضایی اسپیتزر نورهای مادون قرمز با طول موج بلند که چشمان ما نمی تواند آنها را ببیند تشخیص می دهد.
این امر به رصدگران اجازه می دهد که غبار و داخل غبار را ببینند که این امر بستگی به طول موج مادون قرمزی دارد که مشاهده می شود.
در نگاه جدید اسپیتزر به سحابی عقاب، این سه ستون به نظر کوچک و شفاف می رسند و درون این سه ستون شکل گیری یک ستاره به چشم می خورد.
در بالای این ستونها یک ابر بزرگ از غبار داغ قرار دارد که رنگ آن قرمز است و ستاره شناسان فکر می کنند که این ابر تحت تأثیر موج انفجار ابرنواختری قرار گرفته است.
براساس اظهارات دکتر آلبرتو نریجا کریسپو به عنوان مشاور مرکز علمی اسپیتزر، چیز دیگری در کنار نور ستاره این غبار را گرم می کند و ما اکنون با تلسکوپ اسپیتزر اطلاعاتی را که نیاز داشتیم در اختیار داریم.

 



جمعه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 12:43 ::  نويسنده : عمومی

مفاهیم: داروی تشدیدکننده کارکرد عضلانی چیست؟



سلامت > عمومی  - همشهری آنلاین:
"داروهای تشدیدکننده کارکرد" (PEDs) موادی هستند که برای تقویت کارکرد عضلانی در ورزش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از این داروها در ورزش را "دوپینگ" می‌گویند.
گرچه این اصطلاح معمولا برای اشاره به استروئیدهای آنابولیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما سازمان‌ جهانی ضددوپینگ (WADA) این اصطلاح را به معنای گسترده‌تری به کار می‌برد.

این اصطلاح  برای اشاره به این گروه‌های گوناگون دارویی به کار می‌رود:

1)داروهای افزاینده توده لخم بدنی: این داروها برای تقویت رشد عضلات و توده لخم بدنی به کار می‌روند، و گاهی میزان چربی بدن را هم کاهش می‌دهند. این گروه داروها شامل استروئیدهای آنابولیک، زنوآندروژن‌ها، آگونیست‌های گیرنده بتا- 2، تنظیم‌کننده‌های انتخابی گیرنده آندروژن(SARMs) ، هورمون‌های گوناگون انسانی و مهمتر از همه هورمون رشد انسانی، و مت‌آمفتامین است.

2) داروهای محرک: این داروها با افزایش تمرکز، انرژی و حالت تهاجمی ورزشکاران باعث تحریک بدن و ذهن آنان برای کارکرد در حد مطلوب است.

3) داروهای ضددرد: این داروها درد ورزشکاران را از برطرف می‌کند، و به این ترتیب آنان می‌تواند فراتر از حد معمول آستانه دردشان به رقابت و کارکردشان ادامه دهند. این داروها ممکن است از داروهای مسکن بدون نیاز به نسخه مانند ایپوبروفن(داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی) تا داروهای قوی ضددرد مخدر متفاوت باشند.

4) داروهای آرامبخش: این داروها گاهی بوسیله ورزشکاران در ورزش‌هایی مانند تیرانداز با تیر و کمان که نیاز به ثابت نگهداشتن دست‌ها و هدفگیری دقیق دارند، و نیز برای غلبه بر عصبی بودن یا تشویش بوسیله ورزشکاران به کار می‌روند. از نمونه‌های این داروها می‌توان به الکل، والیوم، پروپرانولول، و ماری‌جوانا اشاره کرد.

5) داروهای ادرارآور: این داروها آب بدن را دفع می‌کنند. این داروها اغلب بوسیله ورزشکارانی مانند کشتی‌گیران که نیاز به رسیدن به حد وزنی تعیین شده دارند، به کار می‌روند. بسیاری از داروهای محرک به طور ثانوی ادرارآور هم هستند.

6) داروهای پوشاننده: این داروها برای جلوگیری از کشف سایر گروه‌های دارویی در آزمایش دوپینگ به کار می‌روند. این داروها با همان سرعتی که روش‌های آزمایش پشرفت می‌کنند، تحول پیدا می‌کنند. نمونه مشهور در این مورد اپی‌تستوسترون است که اثر تقویت‌کننده کارکرد ندارد، اما در افرادی که تستوسترون مصرف کرده‌اند، نسبت تستوسترون/اپی‌تستوسترون (معیاری که در آزمایش دوپینگ استفاده می‌شود) را به حالت عادی بازمی‌گرداند، و در نتیجه مصرف تستوسترون بوسیله ورزشکار کشف نمی‌شود.

© منبع خبر : همشهری آنلاین



جمعه 9 مرداد 1391برچسب:, :: 21:44 ::  نويسنده : عمومی