درباره وبلاگ


مجموعه ای از جدیدترین اخبار فناوری ، علمی ، پزشکی ، موفقیت و .... در سایتهای مختلف را میتوانید در این وبلاگ مطالعه کنید.
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 29
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 52
بازدید کل : 820
تعداد مطالب : 54
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



مطالب گوناگون و عمومی
عمومی-مطالب گوناگون-متفرقه-دانلود نرم افزار-موفقیت-پزشکی-علمی-مد-




یک روش معجزه آسا و سریع برای سفید کردن دندانها

راه حلی خانگی برای سفید کردن دندانها. پول خود را صرف خرید بسته های گران سفید کننده دندان نکنید! همان نتیجه را بطور رایگان بدست آورید!
توجه: همانند سایر درمانهای خانگی، پیش از استفاده از آنها باید با پزشک خود مشورت کنید.

چگونه بدون هزینه دندانهایی سفیدتر داشته باشیم؟

پولی که با دست خود بسختی بدست آورده اید را صرف خرید سفید کننده های گوناگون از داروخانه نکنید! میتوانید بصورت کاملاً رایگان همان نتایج را در خانه حاصل نمایید! پول خود در کلینیکهای گرانقیمت برای سفید کردن دندانهایتان خرج نکنید! می توانید با موادی که احتمالاً هم اکنون در جعبه داروها و کابینت آشپزخانه تان موجود است اقدام به سفید کردن دندانهایتان نمایید. خودتان را با ژلهای مخصوصی که مجبورید روی دندانهایتان نگه دارید اذیت نکنید. از خرید دهان شویه های مربوط به افراد سیگاری صرفه نظر کنید! شما به همه آنچه که برای درخشان و سفید کردن دندانهایتان نیاز دارید هم اینک در خانه دسترسی دارید. به یاد داشته باشید که این دستورالعمل ساده و کارا میباشد.

مواد مورد نیاز

همه آنچه که برای سفید کردن دندانهایتان نیاز دارید محصولات خانگی ساده ای هستند که بسادگی یافت میشوند. ابتدا به آشپزخانه رفته و درب کابینت را باز کنید؟ آیا جوش شیرین دارید؟ احتمالاً بله! تقریبا دو قاشق چای خوری از آن را در فنجان ریخته و به سمت جعبه دارو حرکت کنید. درب آن را باز کنید. آیا هیدروژن پروکساید (آب اکسیژنه) 5% درون آن یافت می شود؟ احتمالاً این ضد عفونی کننده محبوب خانگی را هم در اختیار دارید!

روش تهیه خمیر مخصوص

دو یا سه (بیشتر یا کمتر) قاشق چای خوری از هیدروژن پروکساید (آب اکسیژنه 5%) را با جوش شیرین مخلوط کنید تا خمیر ایجاد شود. اگر خمیر کاملاً شکل نگرفت مقدار جوش شیرین و هیدروژن پروکساید را کم و زیاد کنید تا بصورت کامل شکل بگیرد و مانند خمیر دندان شود. اگر مایل بودید میتوانید مقداری چاشنی نعنا و یا اندکی خمیر دندان به آن اضافه کنید.

روش استعمال خمیر سفید کننده

دندانهای خود را با خمیر مسواک کنید و اجازه دهید حداقل تا 2 دقیقه روی دندانهایتان باقی بماند. خمیر را قورت ندهید! چون حتماً مزه اش را دوست نخواهید داشت. میتوانید از نکات بالا برای بهتر شدن مزه خمیر استفاده کنید.

پس از استعمال خمیر

بعد از مصرف خمیر با خمیر دندان معمولی اقدام به مسواک کردن نمایید تا مزه دهانتان تغییر کرده و هیدروژن پروکساید باقی مانده شسته شود. از اینکه چقدر دندانهایتان سفید و درخشان شده اند شگفت زده خواهید شد! بسیاری از افراد سیگاری و قهوه خور از این روش استفاده میکنند.
اگر دچار مشکل دندان و دهان بودید: اگر مبتلا به تبخال، آفت، پوسیدگی دندان، تورم لثه و دیگر بیماریهای دندان و دهان بودید حتماً پیش از بکارگیری این خمیر با پزشک خود مشورت کنید.

میزان استعمال خمیر سفید کننده

- این درمان خانگی را میتوانید بصورت هفتگی، ماهانه و یا هرگاه نیاز به داشتن دندانهایی سفید تر و درخشانتر داشتید، تکرار کنید.
- از این خمیر نباید بیشتر از یک بار در هفته استفاده کنید

لیست مواد مورد نیاز:

- 3 قاشوق چای خوری هیدروژن پروکساید 5% (این مقدار ممکن است کمی کمتر یا بیشتر باشد).
- 2 قاشق چای خوری جوش شیرین (این مقدار ممکن است کمی کمتر یا بیشتر باشد).
- موارد اختیاری ( مقداری چاشنی نعنا یا خمیر دندان معمولی ).


امیدواریم این مقاله لبخند زیبایی بر صورت شما بنشاند!



جمعه 3 مرداد 1391برچسب:, :: 21:23 ::  نويسنده : عمومی

سنگاپور : برنج را خنثي كن
نرخ چاقي: 8/1 درصد
اميد به زندگي: 82 سال
احتمالا تعجب مي‌كنيد سنگاپوري‌ها كه طي روز به مقدار نسبتا زياد برنج سفيد مي‌خورند يكي از سالم‌ترين رژيم‌هاي غذايي را در بين كشورهاي جهان دارند. براساس گفته‌هاي دكتر شارل بلاژيانيچ، پزشك متخصص تغذيه دانشگاه ليون، كربوهيدرات‌هاي فراوان برنج با مواد غذايي مفيد موجود در سبزي‌ها‌ي تازه و ماهي- كه آن‌ها هم در رژيم غذايي سنگاپوري‌ها جاي ثابتي دارند- خنثي مي‌شود. گوشت قرمز چندان در رژيم غذايي سنگاپوري‌ها جايي ندارد. در مورد شيريني‌ها هم، آن‌ها فقط ميوه‌هاي شيرين، مثل انبه، مصرف مي‌كنند.

ژاپن : سير نشده از سر سفره بلند شو
نرخ چاقي: 5/1 درصد
اميد به زندگي: 82 سال
بوريس پاسترناك نويسنده مشهور (خالق كتاب دكتر ژيواگو) سال‌ها قبل رژيم غذايي ژاپني‌ها را ستايش كرده بود. او در نوشته‌اي اشاره كرده كه رژيم غذايي ژاپني‌ها غني از سبزي‌هاي خانواده كلم است (گل كلم، كلم بروكلي، كلم قرمز، بوك چوي و...) و اين باعث مي‌شود كه رژيم غذايي آن‌ها غني از سبزي‌هاي تازه و مفيد باشد. در ضمن منبع اصلي پروتئين در غذاهاي ژاپني، يعني گوشت ماهي و سويا، جزو خانواده‌ دوستداران قلب ارزيابي مي‌شود. جدا از اين دو ويژگي،‌ رژيم غذايي ژاپني‌ها غني از كربوهيدرات‌هاي كمپلكس است كه در نودل‌هاي ژاپني‌ به طور فراوان وجود دارد. آخرين نكته هم اين‌كه بسياري از ژاپني‌ها از شيوه كم غذا خوردن پيروي مي‌كنند. در واقع اين يك سنت شده كه  آن‌هازماني كه احساس مي‌كنند 80 درصد معده آن‌ها پر شده است دست از غذا خوردن مي‌كشند.

چین : بخارپز بهتر است
نرخ چاقي: 8/1 درصد
اميد به زندگي: 73 سال
در تمام جهان رستوران‌هايي هست كه غذاهاي چيني سرو مي‌كنند اما اين غذاها با غذاي چيني واقعي بسيار فرق مي‌كند. دكتر چن ژوهي، پزشك سازمان جهاني غذا مي‌گويد: شيوه غذا خوردن چيني‌ها يكي از سالم‌ترين رژيم‌هاي غذايي جهان را شكل داده است. به گفته ژوهي، براساس سنت دو سوم غذاي چيني‌ها را سبزي‌ها، ميوه‌ها، حبوبات و غلات تشكيل مي‌دهد.به گفته ژوهي كلم و بوك چوي، سبزي‌هاي داراي ريشه خوراكي مثل ترب، سير و پياز و نيز زنجبيل در رژيم غذايي چيني‌ها جاي ثابتي دارند كه باعث سلامت غذايي آن‌ها مي‌شود. اگرچه چيني‌ها هميشه غذاهاي خود، حتي سبزي‌ها را  مي‌پزند اما شيوه پخت آن‌ها بيشتر بخارپز است و حتي گوشت را هم به اين شيوه مي‌پزند.
شيوه غذا خوردن چيني‌ها يكي از سالم‌ترين رژيم‌هاي غذاي جهان را شكل داده است. براساس سنت دو سوم غذاي چيني‌ها را سبزي‌ها، ميوه‌ها، حبوبات و غلات تشكيل مي‌دهد

سوئد : جبران نداده ‌هاي طبيعت
نرخ چاقي: 11 درصد
اميد به زندگي: 81 سال
اين كشور شمال اروپايي اگرچه به دليل شرايط جوي چندان محصولات ميوه و سبزي‌ نداشته و اين محصولات در سنت غذايي آن‌ها جاي چنداني ندارد اما نكته‌اي كه در رژيم غذايي سوئدي‌ها شاخص است اين است كه در سفره آن‌ها لبنيات، نان سياه، خانواده بري‌ها و ماهي جاي ثابتي دارد. كلسيم فراوان لبنيات به بدن كمك مي‌كند كه چربي‌ها را بسوزاند، نان سياه و نان جو آكنده از فيبر هستند، خانواده بري‌ها (توت‌فرنگي، بلوبري و...) هم غني از آنتي‌اكسيدان‌ هستند و ماهي‌هاي سالمون و آزاد هم دوستدار قلب محسوب مي‌شوند. در ضمن سوئدي‌ها ملتي هستند كه بسيار به ورزش علاقه دارند و تقريبا تمامي آنها در رشته‌هاي ورزشي زمستاني كالري‌هاي زيادي مي‌سوزانند.

فرانسه : پارادوكس فرانسوي
نرخ چاقي: 6/6 درصد
اميد به زندگي: 81 سال
فرانسوي‌ها عاشق مواد‌غذايي هستند اما سعي مي‌كنند زياده‌روي نكنند.  فرانسوي‌ها اهل فست‌فود يا خوردن ميان وعده‌هاي پركالري نيستند، در ضمن آن‌ها هميشه جاي ثابتي براي سبزي‌ها در بشقاب‌هاي خود درنظر مي‌گيرند
بسياري از مردم با واژه «پارادوكس فرانسوي» آشنا هستند، موضوع از اين قرار است كه فرانسوي‌ها به‌عنوان يكي از شكم‌چران‌ترين ملت‌هاي جهان شناخته مي‌شوند و اين تناقض از آنجا مي‌آيد كه آنها عاشق غذاهاي پركالري مثل پنير، شكلات و شيريني هستند اما با وجود خوردن اين همه مواد‌غذايي چاق‌كننده چاق نمي‌شوند. دكتر ژان‌پي‌ير باكينول، در توضيح اين مسئله مي‌گويد: «آنها عاشق مواد‌غذايي هستند اما سعي مي‌كنند زياده‌روي نكنند.  فرانسوي‌ها اهل فست‌فود يا خوردن ميان وعده‌هاي پركالري نيستند، در ضمن آن‌ها هميشه جاي ثابتي براي سبزي‌ها در بشقاب‌هاي خود درنظر مي‌گيرند. حتي اگر غذاي اصلي (main coures) غذايي گوشتي باشد حجم دورچين‌ها ـ كه همگي سبزي  هستند ـ از غذاي اصلي بيشتر است.  در ضمن آنها در پختن گوشت از شيوه‌‌ برشته، كباب‌ و بخارپز‌كردن استفاده مي‌كنند كه كمتر از سرخ‌كردن مضر است.


ایتالیا : پاستا بخور اما نه زياد
نرخ چاقي: 13 درصد
اميد به زندگي: 80 سال
مثل رستوران‌هاي چيني رستوران‌هاي ايتاليايي هم در سراسر جهان شعبه دارند اما غذاهاي سنتي ايتاليايي و رژيم غذايي معمول مردم اين كشور ربطي به بشقاب‌هاي پر از گوشت و سس‌هاي مختلف پاستا كه در اين رستوران‌ها سرو مي‌شود، ندارد. رژيم غذايي سنتي ايتاليايي‌ها غني از حبوبات و سبزيجات است.
پاستا در ايتاليا بسيار محبوب است اما دكتر گانزامورو از دانشگاه ميلان مي‌گويد كه برخلاف تصور مردم ساير كشورها، حجم پاستايي كه ايتاليايي‌ها در يك وعده غذايي مي‌خورند كم است و معمولا حجم اصلي بشقاب را سبزي‌ها و زيتون پر مي‌كند. همچنين ايتاليايي‌ها با روغن زيتون ـ يعني روغني كه براي قلب خوب است ـ پخت و پز مي‌كنند، شيوه پخت و پز آن هم بيشتر گريل‌كردن، بخارپز و آب‌پز‌كردن است تا سرخ‌كردن.

اسپانیا : مديترانه‌اي اصلاح شده
نرخ چاقي: 16 درصد
اميد به زندگي: 80 سال
بسياري از مردم جهان اسپانيايي‌ها را با تصوير مردمي در حال خوردن گاوهاي كباب‌شده روي آتش به ياد مي‌آورند و برهمين اساس فكر نمي‌كنند كه رژيم غذايي آنها سالم باشد. اما دكتر باكينول در مورد مردم اين كشور جنوب اروپا مي‌گويد: بايد اسپانيايي‌ها و سنت‌ غذايي آنها را ستايش كرد، رژيم غذايي‌ آنها به نوعي رژيم غذايي مديترانه‌اي غني از فيبر و كم‌چربي است. آنها با روغن زيتون آشپزي مي‌كنند و ميزان سبزي‌ها و حبوبات در غذاي آن‌ها بالاست البته اسپانيايي‌ها ماهي و ميگو هم به فراواني مي‌خورند. بادام زميني محلي و ميوه‌هاي محلي هم در غذاي آنها جاي ثابتي دارد. در ضمن اسپانيايي‌ها به ندرت «گوشت را سرخ مي‌كنند.»

کره جنوبی : نيم‌كيلو گوشت قرمز در ماه
نرخ چاقي: 10 درصد
اميد به زندگي: 79 سال
دكتر بلاژيانيچ مي‌گويد: مردم كره جنوبي را مي‌توان جزو سالم‌ترين مردم جهان دانست. او معتقد است كه بين عادات غذايي اين مردم و آنچه مي‌خورند و سلامت آنها ارتباط وجود دارد. او مي‌گويد: «مردم كره‌جنوبي عموما رژيم غذايي كم چربي‌ دارند كه شامل توفو، ماهي، نودل و سبزي‌ها خاص غني از مواد مغذي و سالم به نام كيميچي است. اگر چه گوشت باربكيو شده يكي از غذاهاي مورد علاقه كره‌اي‌هاست اما ميزان استفاده از آن زياد نيست. اين پزشك مي‌افزايد: مردم كره‌جنوبي به‌طور متوسط سالي بين 7 تا 8 كيلوگرم گوشت قرمز مي‌خورند اما مردم آمريكا سالانه حدود 30 كيلوگرم گوشت قرمز مصرف مي‌كنند.

یونان : چاق‌‌هاي سالم
نرخ چاقي: 25 درصد
 اميد به زندگي: 80 سال
دكتر پاستوس لازياريداس، متخصص تغذيه در آتن مي‌گويد: «مردم فعلي يونان مثل اجداد خود لاغر نيستند. در واقع مدرن‌شدن باعث شده شمار افراد چاق و داراي اضافه‌وزن دراين كشور بالا برود. متاسفانه در حال حاضر حدود 60 درصد مردم يونان داراي اضافه‌وزن هستند. اما رژيم غذايي سنتي و آنچه به‌طور معمول خوراك اجداد ما بوده به‌عنوان يكي از الگوهاي رژيم غذايي سالم‌ در سراسر جهان شناخته شده است. اين رژيم شامل چربي‌هاي اشباع‌نشده، حبوبات كامل، سبزي‌ها و ميوه‌هاي تازه و ماهي است. در اين رژيم غذايي گوشت قرمز به‌طور محدود مصرف مي‌شود. به‌طور معمول در غذاي مردم ما ماهي ساردين غني از امگا3، نان جو غني از فيبر و سبزي‌هايي نظير بادنجان و فلفل جاي دارد.»



جمعه 2 مرداد 1391برچسب:, :: 21:21 ::  نويسنده : عمومی